Full-stack ontwikkelaar

247 WMS is op zoek naar een ervaren full-stack ontwikkelaar. Lijkt dit je interessant? Solliciteer direct onderaan deze pagina.

Vacatures > Full-stack ontwikkelaar

247 WMS is op zoek naar een ervaren full-stack ontwikkelaar. Als full-stack ontwikkelaar kom je terecht in een gezellig team van ontwikkelaars, ieder met een eigen expertise. Je schrijft uitdagende API’s, queries en algorithmes. Deze code vormt de bron van applicaties waarmee onze klanten dagelijks hun warehouse operaties optimaliseren en is daarmee van grote waarde.

Wij zijn een platte organisatie waar de communicatielijnen kort zijn en waar we elkaar respecteren. Hoe jij bent als persoon, dat doet er bij ons toe. Wij vinden jouw inbreng en mening belangrijk. Daarbij krijg je de kans om jouw creatieve en analytische geest de vrije loop te laten.

Dit breng je mee

Wij zijn op zoek naar een zeer kundige full-stack ontwikkelaar met kennis van C# en MS SQL, alsmede front-end. Je hebt een goed oog voor detail en kwaliteit. Het is daarom belangrijk dat je gedreven bent en daadwerkelijk het verschil wil maken. Wij vragen:

 • HBO denk en werkniveau.
 • Sterke kennis en ervaring van zowel front-end als back-end
 • Kennis van en ervaring met C# en ASP.NET
 • Kennis van en ervaring met Microsoft SQL, Visual Studio, GIT
 • Kennis van en ervaring met HTML/CSS, JavaScript en jQuery

Dit bieden we jou

Je gaat werken in een team ontwikkelaars en IT consultants op de Leerfabriek KVL in Oisterwijk. Een bruisende, industriële en inspirerende omgeving op twee minuten lopen van het station. We houden van hard werken en van genieten. Kenmerkend is de fijne samenwerking van het team. Het team werkt informeel maar zeer gedreven samen om de beste resultaten te leveren. 247 WMS biedt een goed salaris en bijpassende voorwaarden.

 

Over 247 WMS

247 WMS is gespecialiseerd in het bouwen van logistieke software applicaties voor de nationale en internationale markt. De klanten variëren van nationale groothandels tot aan wereldwijd verkopende merken. De meeste klanten bevinden zich in de markten voor cosmetica, mode en medische apparatuur. In ruim 30 jaar zijn wij uitgegroeid tot een ervaren aanbieder van WMS-oplossingen.

We werken met een team samen die op een collegiale en informele manier ieder jaar voor een stabiele groei zorgen. Wij geven veel om onze werknemers. Je kunt bij ons rekenen op persoonlijke begeleiding, zowel in je dagelijkse werk maar ook op het gebied van je loopbaan. We denken graag mee over de volgende stap in jouw carrière.

 

Hoe nu verder?

Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie naar marielledemoor@247wms.com. Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Mariëlle via telefoonnummer 013-3031000.

Het kan natuurlijk zijn, dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons en jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.

 • Ervaring
  Medior
 • Locatie
  Oisterwijk
 • Extra’s
  Studiebudget, Flexibele werktijden

Waarom werken bij 247?

 • Ervaring
  We hebben meer dan 35 jaar ervaring in het automatiseren van logistieke organisaties
 • Kleine, persoonlijke teams
  Korte lijntjes en persoonlijk contact. Onze naam is misschien een nummer, maar jij absoluut niet.
 • Snel resultaten boeken
  Jouw werk doet er toe. Je hebt een directe impact op het product en de organisatie.
 • Inspirerende omgeving
  Je voelt je al snel thuis in ons moderne kantoor, in een gerenoveerde fabriek. Samen met Nederland’s beste bakker en een bierbrouwer.
 • Trainingsbudget
  Wij geloven in altijd blijven leren. Daarom krijg je jaarlijks een trainingsbudget om je verder te scholen.
 • Flexibele werktijden
  Start jij liever om 10:00? Of een halve middag thuis werken? Zolang er resultaten worden geboekt, geen probleem!

Kom jij ons team versterken?