Werken bij 247

247 WMS groeit hard en is altijd op zoek naar ambitieuze ontwikkelaars, ontwerpers en consultants om het team te versterken. Pas op: niet voor mensen met angst om in de klei te staan!

Over > Vacatures

Openstaande posities

Vacature: Front-end ontwikkelaar
247 WMS is op zoek naar een ervaren front end developer. Je komt terecht in een gezellig team van ontwikkelaars, ieder met een eigen expertise. Je gaat werken aan kwalitatief hoogstaande (web)applicaties. Jij wordt mede verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke user interface voor onze WMS software.

Ga naar vacature

Vacature: Back-end ontwikkelaar
247 WMS is op zoek naar een ervaren back-end ontwikkelaar. Je komt terecht in een gezellig team van ontwikkelaars, ieder met een eigen expertise. Je gaat werken aan kwalitatief hoogstaande (web)applicaties. Jij wordt mede verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een een solide back-end van onze WMS software.

Ga naar vacature

Vacature: Full-stack ontwikkelaar
247 WMS is op zoek naar een ervaren full-stack ontwikkelaar. Als full-stack ontwikkelaar kom je terecht in een gezellig team van ontwikkelaars, ieder met een eigen expertise. Je schrijft uitdagende queries en algorithmes. Deze code vormt de bron van applicaties waarmee onze klanten dagelijks hun warehouse operaties optimaliseren en is daarmee van zeer grote waarde. Daarnaast houd jij je bezig met het maken van API’s.

Ga naar vacature

Waarom werken bij 247?

 • Ervaring
  We hebben meer dan 35 jaar ervaring in het automatiseren van logistieke organisaties
 • Kleine, persoonlijke teams
  Korte lijntjes en persoonlijk contact. Onze naam is misschien een nummer, maar jij absoluut niet.
 • Snel resultaten boeken
  Jouw werk doet er toe. Je hebt een directe impact op het product en de organisatie.
 • Inspirerende omgeving
  Je voelt je al snel thuis in ons moderne kantoor, in een gerenoveerde fabriek. Samen met Nederland’s beste bakker en een bierbrouwer.
 • Trainingsbudget
  Wij geloven in altijd blijven leren. Daarom krijg je jaarlijks een trainingsbudget om je verder te scholen.
 • Uitjes
  Ieder kwartaal doen we met zijn allen wat leuks. Vaak op initiatief van het team. En natuurlijk wekelijks een teamlunch!

247 in één minuut (en een beetje)

Geen open positie, maar wel graag een keer komen praten? Graag!