Over

De magazijnkosten van top organisaties zijn 30% lager dan andere bedrijven in de logistieke sector. Dit kostenvoordeel is te danken aan moderne managementtechnieken en IT systemen. 247 WMS helpt logistieke organisaties om een top bedrijf te worden door bestaande processen te automatiseren en te verbeteren.

Home > Bedrijf

Over
Familiebedrijf in logistieke IT

247 is een familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in logistiek en IT. Wij werken vanuit de Leerfabriek in Oisterwijk. Midden in Noord-Brabant, het kloppende hart van de Nederlandse logistiek. We zijn een team van 10+ experts op het gebied van supply chain, IT en design. Iedere dag werken we aan een WMS dat nog meer uit het magazijn van onze klanten haalt.

Doel
De volgende versnelling in met 247

De magazijnkosten van top organisaties zijn 30% lager dan andere bedrijven in de logistieke sector. Dit kostenvoordeel is te danken aan moderne managementtechnieken en IT systemen. 247 WMS helpt logistieke organisaties om een top bedrijf te worden door bestaande processen te automatiseren en te verbeteren.

1.5M+Pakketten verstuurd via 247 WMS

Competenties

Naast het WMS bieden we verschillende services om jouw logistieke organisatie verder te ondersteunen in digitalisatie.

Maatwerk
Indien nodig wordt klant-specifiek maatwerk als aparte laag aan de standaardsoftware toegevoegd. Dit blijft gegarandeerd werken in toekomstige software-versies.

Consultancy
Met 35 jaar ervaring bieden we brede kennis om jouw bedrijfsvoering verder te optimaliseren en te automatiseren.

Integraties
We integreren 247 WMS naadloos met jouw andere systemen. We zijn ook zeer ervaren in het onderling koppelen van ERP, BI en verzendsystemen.

Hoe wij werken

Demo
Tijdens een interactieve sessie lichten we functionaliteit toe die relevant is voor jouw organisatie. Hierbij is er alle ruimte voor vraag en antwoord. Zodat je precies begrijpt hoe 247 WMS voor jouw organisatie kan werken.

Plan van Aanpak
Naast onze standaard software wordt ook onze aanpak op maat gesneden. Na een demo hebben we een goed beeld van mens en proces binnen jouw organisatie. Op basis hiervan presenteren we een agile implementatietraject. Gebaseerd op onze ervaring adviseren we eventueel om sommige processen anders in te richten.

Implementatie & Integraties
In de meeste gevallen plannen we een gefaseerde implementatie van het WMS. Het systeem wordt eerst gevuld met bestaande data. Om meer uit je bedrijfsvoering te halen, wordt 247 WMS verrijkt met aanvullende gegevens. Vervolgens integreren we met bestaande ERP/BI-systemen, logistieke partners en beschikbare hardware.

icoon_continuiteit

Continue begeleiding
Na een uitvoerig testproces gaan we live. Onze consultants ondersteunen interne teams doelgericht bij iedere stap van het implementatieproces. Jouw team bouwt hiermee alle kennis van het product op. En kan vervolgens zelfstandig aan de slag. Daarna is er natuurlijk alle ruimte om verder te optimaliseren. We zien onze klanten dan ook als partners. Samen blijven we werken aan het optimaliseren en automatisering van processen. Zo haal je continue meer uit het magazijn.

Plan een persoonlijke demonstratie op jouw locatie