247 WMS

Met 247 WMS til jij je magazijnprocessen naar een hoger niveau. Verhoog de productiviteit van je team. Handel orders sneller af. Werk veel nauwkeuriger.

Home > Alle WMS applicaties

De enige constante is verandering

De wereld van de logistiek verandert razendsnel. Het omni-channel landschap vereist dat magazijnen een breed scala aan orderprofielen aankunnen. Natuurlijk tegen scherpe service level agreements en prijsafspraken met de klant. Producten worden steeds meer gepersonaliseerd. Eindklanten raken gewend aan bezorging binnen uren of dagen. Magazijnen kennen een steeds hoger percentage aan retouren dat verwerkt moet worden. Dit alles vraagt om aanpassingsvermogen.

De applicaties van het 247 platform zijn speciaal ontwikkeld voor deze uitdagingen. De tools zijn ruim getest met klanten in verschillende industrieën, waaronder mode, cosmetica en medische apparatuur.

Het WMS in een notendop

247 WMS zorgt voor een overzichtelijke stroom aan informatie en goederen. Alle  processen rondom jouw mensen, machines, ruimte en goederen worden in kaart gebracht. Het beheer van jouw magazijn wordt steeds efficiënter. 247 geeft jou als warehouse manager het overzicht om snel en zeker beslissingen te nemen.

Via het WMS kunnen taken eenvoudig prioriteit krijgen. Orders worden met een klik verdeeld over jouw workforce. Werkzaamheden worden in realtime bijgehouden en voorspeld. Zo kom je voor zo min mogelijk verrassingen te staan.

247’s platform zorgt voor meer nauwkeurigheid in alle logistieke processen. Je kunt meer flexibiliteit aan jouw klanten bieden. Ten slotte verhoog je de productiviteit van jouw magazijn. Langzaam maar zeker wordt het magazijn een key asset van jouw bedrijf.

Functionaliteiten

Dashboard
Heb 24/7 inzicht over jouw orders en taken, je mensen en machines en je werkruimte. Weet hoe je presteert aan de hand van SLA’s en KPI’s met klanten en leveranciers. Ontvang suggesties en vind de perfecte balans tussen service levels en kost niveaus.

Inslag
Zorg voor een snelle en efficiënte verwerking van jouw binnenkomende goederen. Vanaf het moment van binnenkomst tot plaatsing in het magazijn leidt 247 WMS de inkomende goederenstroom zowel fysiek als administratief in goede banen.

Opslag
Krijg realtime inzicht in de actuele voorraad in jouw centrale magazijn en eventuele andere magazijnen. Zorg direct voor een hoge voorraadnauwkeurigheid. Maak de kans op onvoorziene tekorten een stuk kleiner.

Uitslag
Streef naar een perfecte afhandeling van orders. Beheer orders direct op het platform. Maak gebruik van wave planning, batch picking en andere pickstrategieën. Sorteer, verpak en verzend je orders volgens afspraak met jouw klanten.

Manager
Upload en beheer je stamdata. Stel je online profiel op en chat met collega’s, leveranciers en transporteurs. Stel business rules op en pas ze aan wanneer jij wilt. Bepaal welke gegevens met wie worden uitgewisseld, zoals departementen en 3e partijen.

Kerncapaciteiten

 • Brengt ontvangst en verzendingen in harmonie,
  en verkort zo de order cyclustijden.
 • Zorg voor minder fouten in het logistieke process,
  en verzend zoveel mogelijk correcte orders.
 • Verlaag de doorlooptijd,
  en verminder daarmee de kosten van je voorraad.
 • Overtref je KPI’s onder de gebudgetteerde kosten,
  en toon klanten je onderscheidende vermogen.
 • Behaal jouw financiële doelstellingen,
  en transformeer het magazijn in een key asset.

Het warehouse management system van 247 WMS heeft ons in staat gesteld de distributie van STARSKIN producten succesvol op wereldwijde schaal uit te rollen.

Paul Hendriks
CEO, STARSKIN

Waarom werken met 247?

De laatste technologie
247 WMS stroomlijnt de operaties binnen jouw magazijn met steeds slimmere algoritmes. 247’s platform is web-based en lanceert regelmatig updates. Jouw team werkt altijd op de nieuwste versie en profiteert van de laatste technologie.

Ondersteund jouw aanpak
Cycle count, batch picking, order streaming of informatieverschaffing. 247 WMS ondersteund jouw aanpak. 247 kent daarnaast veel functionaliteit die gewoonlijk in “premium” modules of ERP systemen voorkomen, zoals dock and yard management, slotting, orderbeheer en inventory management.

Modern UI
Het interface van 247 is gebaseerd op de material design filosofie, een designstroming die logisch en natuurlijk aanvoelt voor gebruikers. Je navigeert door de software op intuïtieve wijze, wat het inwerkproces versnelt.

Snelheid
De software laadt asynchroon, zodat webpagina’s sneller laden dan gemiddelde business software. Dankzij websockets zijn alle medewerkers op de hoogte van elkaars gebruik in het systeem.

Mobiele applicaties
Met 247 werk je device onafhankelijk. Werken met 247 kan zowel vanaf je desktop op kantoor als op je smart device (tablets, smartphones- en glasses) op de werkvloer. Zo kom je weer dichter bij de mensen in het magazijn te staan.

Uitbreiding waar nodig
247 WMS is een gestandaardiseerd WMS platform. Het systeem biedt talloze strategische functies die geparametriseerd kunnen worden. Het team achter 247 biedt maatwerk aan voor klant-specifieke optimalisatie. Deze uitbreidingen groeien met standaard upgrades mee.

In de cloud, on-premise of hybride
Het 247 platform wordt aangeboden als cloudoplossing, on-premise of hybride. Afhankelijk van wat het beste past in jouw omgeving. En de eisen van je klanten.

Naadloze integratie
247 koppelt eenvoudig met financiële systemen, analyse tools, verzenders en je hardware. Dankzij een volledige integratie sla je de brug tussen jouw magazijn team, interne stakeholders (zoals sales, marketing en inkoop) en externe partijen zoals leveranciers, transporteurs en klanten.

Support
Je hebt altijd een support team op stand-by. Maak gebruik van een servicedesk voor het aanmaken en volgen van issues. Ontvang training op maat. Lanceer nieuwe features met een test- en acceptatieomgeving (sandbox).

Beveiliging

Veiligheid en zekerheid voorop. Vertrouw daarom op de volgende factoren.

 • Wachtwoorden
  Sterke wachtwoorden (die periodiek aflopen)
 • IP filter
  Beveilig de toegang via een IP filter (optioneel)
 • Applicatie en data
  Maak een scheiding tussen applicatie en data (tegen meerprijs)
 • Data certificaten
  Datacenter beschikt over de ISO27001, NEN 7510 en ISO 9001 certificaties
 • Data center vestiging
  Data center is gevestigd in de EER (Europese Economische Ruimte)
 • Data opslag
  Opslag data binnen de EER, incl. 2e data center en mogelijke back-ups (op aanvraag). Versleutelde communicatie (sFTP, HTTPS, SSL certificaat)
 • Redundantie
  Redundante uitvoering (op aanvraag)
 • Security incidenten
  Inzicht van security incidenten
 • Aansprakelijkheid
  Leveranciersverklaring voor bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheid en cyber risk

Voor wie?

Wij werken graag samen met gedreven logistieke organisaties die zich herkennen in de volgende factoren.

Legacy systemen
WMS functionaliteit is momenteel ondergebracht binnen een ERP oplossing. Upgraden binnen het bestaande pakket is niet toekomstbestendig. Er bestaat een sterke behoefte om over te schakelen naar een toegewijde WMS oplossing.

Hoge eisen dienstverlening
De dienstverlening naar klanten vereist een professionaliseringsslag. De wensen van de klant moeten zo efficiënt mogelijk ingevuld worden. De organisatie is bereid de nodige investeringen te maken in process redesign, software, IT en materiaal.

WMS partnership
Een WMS traject wordt beschouwd als het aangaan van een partnership. Samen optimaliseren we het proces- en systeemlandschap van jouw magazijn.

Plan een persoonlijke demonstratie op jouw locatie