Opslag

Krijg realtime inzicht in de actuele voorraad in jouw centrale magazijn en eventuele andere magazijnen. Zorg voor een hoge voorraadnauwkeurigheid en maak de kans op onvoorziene tekorten een stuk kleiner.

Voorraadbeheer

Weet altijd waar en hoeveel voorraad je hebt. In je eigen magazijn, bij vendors, de douane of een 3PL. Houd producten met een beperkte levensduur in de gaten. Boek minder verlies vanwege producten met een verlopen houdbaarheidsdatum. Verlaag voorraad reserves en -niveaus.

Real-time bijwerken
Je voorraad wordt automatisch bijgewerkt na iedere transactie, zoals een uitgaande order of het binnenkomen van nieuwe goederen.

Echte en vrije voorraad
Krijg inzicht in je beschikbare voorraad voor nieuwe orders. Reserveer een set aan voorraad via soft allocatie. Of annuleer reserveringen en geef voorraad weer vrij.  Weet hoe lang het duurt om je voorraad aan te vullen na het plaatsen van een bestelling.

Replenishing
Maak gebruik van proactive replenishment, wanneer de hoeveelheid op een picklocatie beneden een bepaalde hoeveelheid valt.

247 WMS heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring in logistieke trajecten en processen, wat wij erg belangrijk vinden.

Mark Bonenkamp
Directeur, Vogelaar Groep

Cycle count
Selecteer automatisch de producten en locaties voor voorraadcontrole. Bijvoorbeeld wanneer een locatie leeg is. Of wanneer het aantal producten in een locatie beneden een ingestelde waarde valt. Stel in naar klant-specifieke regels. Combineer cycle counting met orderpicken. Goedgekeurd door auditors.

Slotting
Producten met een verandering in vraag worden automatisch ingedeeld in nieuwe locaties. Zo liggen artikelen met de hoogste omloopsnelheid op de meest toegankelijke plekken. Voeg producten samen in één locatie om de ruimte efficiënter te benutten.

Inventory Management
Anticipeer op toekomstige vraag. Bereken hoeveel voorraad er aanwezig moet zijn, gebaseerd op factoren als omzet, seizoen, levertijd en producttype. Houd rekening met voorraad die binnenkort over de houdbaarheidsdatum heen gaat.

Voordelen

 • Ervaring
  35 jaar ervaring in het automatiseren van logistieke organisaties
 • Betrokkenheid
  Persoonlijk contact, direct met de makers. Dure consultants zijn niet nodig.
 • Product georiënteerd
  Denkend vanuit de eigenschappen van jouw producten.
 • Aanpassingsvermogen
  Ondersteunt jouw manier van werken. Aanpassingen doe je eenvoudig zelf.
 • Evolutionaire implementatie
  Stap voor stap zorgen we voor een veilige, gestructureerde implementatie.
 • Frequente updates
  Frequente software updates via de cloud, zodat je altijd op de laatste versie werkt.
 • Software as a Service (SaaS)
  Duidelijke prijsstructuur, per gebruiker per maand.
 • Beschikbaarheid
  Beschikbaar via de cloud, op locatie of als hybride oplossing.

Plan een persoonlijke demonstratie op jouw locatie