Manager

Upload en beheer je master data. Stel je online profiel op en chat met collega’s, leveranciers en transporteurs. Stel business rules op en pas ze aan wanneer jij wilt. Bepaal welke gegevens met wie worden uitgewisseld. Zoals andere departementen en 3e partijen.

Account

Vind alle lopende en geplande werkzaamheden in één overzicht. Van jezelf en jouw collega’s. Chat met operators op de werkvloer. Personaliseer je beginscherm om belangrijke info in één oogopslag te zien. Vind alles wat wordt vastgelegd in 247 eenvoudig via de zoekfunctie.

Stamdata

Upload eenvoudig al je bestaande gegevens in 247 WMS. Stel je producten en assortimenten samen. Stel verschillende prijslijsten op. Verwerk de verschillende locaties en type dragers in het systeem. Stel rollen op voor je team.

Data uploader
Van Excel en webformulieren tot gangbare standaarden als Edifact, X12, XML, CSV en Excel. De data-uploader kan uit de voeten met alle denkbare bestandsformaten. Hiermee importeer je eenvoudig je bestaande gegevens zonder tijdverlies door overtypen.

Producten en assortimenten
247 kent meer dan 100 velden om een product te definiëren. Bijvoorbeeld SKU coderingen en afbeeldingen. Maar ook maximale bestelhoeveelheden en historische data. Voeg zelf via open velden extra data toe. Vul klant-specifieke productdata aan, zoals codes, klant gewenste omschrijvingen en afgesproken assortimenten.

Prijzen
In 247 is het makkelijk om algemene prijslijsten op te stellen met individuele kortingen. Of definieer prijzen per klant, afhankelijk van afname en assortimentafspraken.

Locaties
Van een vrachtwagen onderweg naar het magazijn tot een pallet op een pick/drop zone. In 247 WMS bestaan er veel verschillende typen locaties. Registreer verschillende locatietypen, zoals pick- en bulklocaties en aankomst- en vertrekzones. Maar ook staging docks en ABC locaties. Voeg bijbehorende eigenschappen toe, zoals koeling, quarantaine en specifieke afmetingen.

Dragers
Stel standaard of afwijkende maten in voor pallets, kartonnen, boxen, trollies en nog veel meer. Registreer je opslag-, vervoer- en scansystemen.

Rollen
Stel digitaal je teams samen en ken verschillende rechten en gebruikersniveaus toe. Creëer gebruikersgroepen om informatie makkelijk te delen binnen specifieke groepen.

De softwareoplossingen van 247 WMS hebben de basis gevormd voor de uitbreidingen van diensten die we nu onze klanten kunnen bieden.

Joris Hattink
Data Engineer, Acknowledge

Ecosysteem

Stel in welke informatie derde partijen kunnen inzien, zoals jouw klanten, leveranciers en transporteurs. Stel hen in staat om timeslots te reserveren en de inhoud van leveringen te communiceren.

ERPs
Heb je al een ERP-systeem? Geen enkel probleem. Dankzij de koppeling met de gangbare administratie- en ERP-pakketten (zoals Afas, Exact Online, Snelstart, Unit4, SAP, Oracle, Navision en Microsoft Dynamics) kan 247 WMS probleemloos als deelmodule worden ingepast.

Verzenders
Voor een snelle en rimpelloze verzending heeft 247 koppelingen met de track & trace-systemen van vervoerders als PostNL, Sandd, GLS, DPD, DHL en met Transsmart.

Webshopsystemen
Ook werkt ons systeem probleemloos samen met webshop platforms als Magento, WooCommerce, Typo3, Prestashop, BigCommerce en Lightspeed.

Hardware
Link 247 WMS met jouw material handling control systemen en programmable logic controllers. Bijvoorbeeld conveyors, automatische inpakmachines en video apparatuur.

Finance

Stel kosten op voor het beheren en verwerken van pallets. Stel lijsten samen met jouw diensten en service fees klanten. Dat kunnen externe of interne klanten zijn. Zoals je inkoopteam. Stuur periodieke invoices. Koppel met Exact Online, AFAS of een van de vele andere ERP’s voor uitwisseling van financiële gegevens.

HR

Registreer automatisch de werktijden van je team. Definieer standaard tijden per activiteit gebaseerd op historische data. Zo deel je mankrachten in op basis van de te verwachte werkdruk. Stel skill sets op, zoals het omgaan met delicaat materiaal. Of het besturen van een heftruck. Voeg verschillende skill levels toe voor je teamleden. Monitor vooruitgang op individueel- en teamniveau.

Voordelen

 • Ervaring
  35 jaar ervaring in het automatiseren van logistieke organisaties
 • Betrokkenheid
  Persoonlijk contact, direct met de makers. Dure consultants zijn niet nodig.
 • Product georiënteerd
  Denkend vanuit de eigenschappen van jouw producten.
 • Aanpassingsvermogen
  Ondersteunt jouw manier van werken. Aanpassingen doe je eenvoudig zelf.
 • Evolutionaire implementatie
  Stap voor stap zorgen we voor een veilige, gestructureerde implementatie.
 • Frequente updates
  Frequente software updates via de cloud, zodat je altijd op de laatste versie werkt.
 • Software as a Service (SaaS)
  Duidelijke prijsstructuur, per gebruiker per maand.
 • Beschikbaarheid
  Beschikbaar via de cloud, op locatie of als hybride oplossing.

Plan een persoonlijke demonstratie op jouw locatie