Dashboard

Krijg real-time inzicht in de magazijn's productiviteit, beschikbaarheid, nauwkeurigheid en flexibiliteit van je magazijn. Zowel op desktop als mobiel.

Alle WMS applicaties > Dashboard

Key Performance Indicators

Heb 24/7 inzicht en overzicht over jouw orders en taken, je mensen en machines en je werkruimte. Weet hoe je presteert aan de hand van opgestelde KPI’s met jouw klanten en leveranciers. Ontvang suggesties van het systeem voor optimalisatie. Vind de perfecte balans tussen service levels en kosten.

Productiviteit
Zie de prestaties van je machines en werknemers. Zowel op team- als individueel niveau. Monitor de productiviteit van je magazijn. Zet een productiviteitsdoel op met behulp van standaardactiviteiten, capaciteitsberekeningen en een beoogde bezettingsgraad. Bekijk de echte bezettingsgraad van mensen, machines en ruimte in m3. Zie hoe tijd wordt verdeeld over directe activiteiten, indirecte activiteiten en inactiviteit.

Beschikbaarheid
Bekijk in een oogopslag de fill rate van je magazijnactiviteiten. Beoordeel de dock-to-stock tijden van je inslag proces. Monitor de fill rate van je leveranciers, maar ook van bijvoorbeeld het inkoopteam.

Nauwkeurigheid
Begrijp hoe nauwkeurig je magazijn te werk gaat. Signaleer fouten met een overzicht aan shortpicks, balansverschillen en defecten. Monitor het percentage aan OTIF (on-time-in-full) leveringen. Houd de leveranciersprestaties in de gaten.

247 WMS heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring in logistieke trajecten en processen, wat wij erg belangrijk vinden.

Mark Bonenkamp
Directeur, Vogelaar Groep

Flexibiliteit
Zie in welke mate jouw magazijn fluctuaties in vraag kan opvangen. Bekijk flexibiliteit ranges per klant met minimum en maximum service waardes. Krijg een goed beeld van het aantal dagen dat de serviceaanvragen buiten de opgestelde range vallen.

Suggesties
Ontvang en evalueer suggesties van 247 WMS. Bijvoorbeeld het toepassen van ABC classes om processen efficiënter te maken. Maar ook het combineren van activiteiten (batchpicken) of het elimineren van onnodige activiteiten.

Verdere analyse
Stel zelf meetwaarde op. Exporteer je data via CSV. Integreer met o.a. Power BI, Google BigQuery, ClickView en Tableau.

Voordelen

 • Ervaring
  35 jaar ervaring in het automatiseren van logistieke organisaties
 • Betrokkenheid
  Persoonlijk contact, direct met de makers. Dure consultants zijn niet nodig.
 • Product georiënteerd
  Denkend vanuit de eigenschappen van jouw producten.
 • Aanpassingsvermogen
  Ondersteunt jouw manier van werken. Aanpassingen doe je eenvoudig zelf.
 • Evolutionaire implementatie
  Stap voor stap zorgen we voor een veilige, gestructureerde implementatie.
 • Frequente updates
  Frequente software updates via de cloud, zodat je altijd op de laatste versie werkt.
 • Software as a Service (SaaS)
  Duidelijke prijsstructuur, per gebruiker per maand.
 • Beschikbaarheid
  Beschikbaar via de cloud, op locatie of als hybride oplossing.

Plan een persoonlijke demonstratie op jouw locatie